Βασικός Στόχος

Η σταδιακή οικοδόμηση της γνώσης και ο εμπλουτισμός της ώστε να επιτευχθεί η εύκολη αφομοίωση της ύλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η σίγουρη επιτυχία στις επιλεγμένες από τους μαθητές σχολές των ΑΕΙ.
Η ευρύτερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση των μαθητών που επιθυμούν και διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο, μέσα από την διδακτική τους, τα επιλεγμένα συγγράμματα και τα κατάλληλα εποπτικά μέσα, όπως η ηλεκτρονική και δανειστική τους βιβλιοθήκη.
Η ανάπτυξη παράπλευρων δραστηριοτήτων αξιοποιώντας δημιουργικά τον έστω και λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους με στόχο την πληρέστερη συγκρότηση της σκέψης και της προσωπικότητας τους.
Η έγκαιρη και ποιοτική υποστήριξη των μαθητών στις επαγγελματικές τους ανησυχίες καθοδηγώντας τους μέσα από κατάλληλα προγράμματα ενημέρωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Features
Features
Icon

Οργανωμένη και συστηματική αφομοίωση της γνώσης σε κλειστά ομοιογενή τμήματα

Icon

Έμφαση στη κάλυψη των μαθησιακών κενών με πρόσθετες διδακτικές ώρες

Icon

Άμεση εποπτεία του μαθητή και αυστηρό έλεγχο της επίδοσης του

Icon

Στήριξη της διδακτικής με σύγχρονα εποπτικά μέσα (Η/Υ, Projector)

Icon

Παραμονή του μαθητή σ' ένα υπερσύγχρονο, ευχάριστο

Icon

Ενημέρωση και καθοδήγηση του μαθητή σε θέματα επαγγελματικού πρασανατολισμού

Ίδρυση

Τα Φροντιστήρια Κρόνος ιδρύθηκαν το 1995 από τους καθηγητές Κώστα Γαλάνη, Φυσικό, και Σωτήρη Νιώτη, Μαθηματικό, μετά από ένα μεγάλο διάστημα παρουσίας και διδακτικής εμπειρίας στα Φροντιστηριακά δρώμενα της πόλης μας.
Παρουσία που είχε σφραγιστεί με ένα πολύ μεγάλο πλήθος επιτυχόντων μαθητών στις υψηλόβαθμες Πανεπιστημιακές σχολές.
Τα δεδομένα αυτά έδωσαν ώθηση στη δημιουργία των σημερινών σύγχρονων Φροντιστηρίων Κρόνος, που αποτελούν πρωτοποριακή μορφή στην ιδιωτική παιδεία.
Οι μεγάλες επιτυχίες τους, επαναλαμβανόμενες σε ετήσια βάση, τα έχουν φέρει στην κορυφή της εμπιστοσύνης και της προτίμησης των μαθητών της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Κτηριακές εγκαταστάσεις

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΡΟΝΟΣ στεγάζονται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Χαλκίδας και στο κέντρο της Κανήθου.
Οι εγκαταστάσεις των ΚΡΟΝΟΣ είναι διαμορφωμένες κατάλληλα ώστε να ικανοποιούν στο απόλυτο τις αισθητικές απαιτήσεις και διδακτικές αναγκαιότητες μαθητών και καθηγητών.
Έχοντας δώσει μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία με τους γονείς για την ολοκλήρωση του διδακτικού τους έργου έχουν διαμορφώσει κατάλληλους χώρους υποδοχής και γραμματειακής υποστήριξης.
Συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από:
Τα γραφεία της διεύθυνσης σπουδών και της γραμματείας διαμορφωμένα κατάλληλα για τις καθημερινές λειτουργικές ανάγκες ,για  την υποδοχή και ενημέρωση των γονέων.

  • Γραφείο καθηγητών.
  • Βιβλιοθήκη.
  • Αίθουσα προβολών με προτζέκτορα για την καλύτερη αφομειίωση της διδακτέας ύλης  στα μαθήματα όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
  • 25 αίθουσες διδασκαλίας.

  8000 +

  Μαθητές

  25 +

  Αίθουσες

  30 +

  Καθηγητές

  95 %

  Επιτυχόντες

  Τι είπαν οι Μαθητές μας

  Έγκυρη και ποιοτική υποστήριξη των μαθητών

  Έχοντας συμμετέχει σε διετές πρόγραμμα του φροντιστηρίου Κρόνος, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το σύνολο των καθηγητών και το μεταδοτικό τους μάθημα, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που μου εξασφάλισε την επιτυχία στις πανελλήνιες.

  Άριστοι επαγγελματίες. Βοηθούν εξαιρετικά τους μαθητές, καθώς προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Ευχάριστο και πολύ ζεστό περιβάλλον.

  Είναι ένα καλό φροντιστήριο το οποίο βοηθάει τους μαθητές σε ότι χρειάζονται σε ότι αφορά τα μαθήματα κι εκτός από αυτά... Οι καθηγητές είναι πολύ φιλικοί και ευδιάθετοι αλλά και αυστηροί παράλληλα... Προσπαθούν με κόπο να βοηθήσουν τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους όσο δύσκολο και αν είναι...

  Τόσο η διεύθυνση όσο και οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι, κατά τη γνώμη μου, υπέροχοι, και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία μου.
  Είχα στόχο τη Λογιστική και Χρηματοοικονομικής και πέτυχα.
  Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχα λίγο άγχος, αλλά και αυτοπεποίθηση.
  Τώρα αισθάνομαι ικανοποιημένη για τα αποτελέσματα που πέτυχα.
  Θεωρώ πως, για να πετύχει κανείς το στόχο του, χρειάζεται διάβασμα, πειθαρχία, και βέβαια καλούς καθηγητές.
  Τους ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

  Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κρόνος είναι ένα φροντιστήριο στο οποίο μπορεί ο κάθε γονιός να εμπιστευτεί τα παιδιά του.
  Άριστες υποδομές, φιλικό κλίμα και άψογη συνεργασία καθηγητών-μαθητών.
  Τι άλλο να ζητήσει ένας μαθητής;

  Μετά από τρία χρόνια σε αυτό το φροντιστήριο μπορώ να πω πως αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για αυτές τις κρίσιμες εκπαιδευτικές στιγμές των παδιών!
  Άριστη συνεργασία καθηγητών - μαθητών βασισμένη στην ουσιαστική επικοινωνία και ελευθερία έκφρασης, ένας χώρος ζεστός που θυμίζει οικογενειακό περιβάλλον και άνθρωποι που προσφέρουν σιγουριά για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα!

  Αξιόλογοι καθηγητές με εμπειρία στην διδασκαλία και μεταδοτικότητα!
  Ευχάριστο κλίμα και αληθινό ενδιαφέρον προς τους μαθητές.